Services.

Op zoek naar een succesvolle webwinkel? Wij bieden inmiddels een platform voor meer dan 1000 websites en webwinkels, die qua vindbaarheid en gebruiksgemak uitblinken. Benieuwd hoe ons systeem werkt? Neem dan contact met ons op.

Design.
De layout van uw website kan volledig gepersonaliseerd worden op ons flexibele CMS. Geïnstalleerde plugins voor bijvoorbeeld betalingssystemen of transporteurs zijn na implementatie direct globaal beschikbaar en hoeven vaak alleen maar ingesteld te worden met uw gegevens. Door deze flexibele benadering is het voor ons geen probleem het systeem up to date te houden volgens de laatste standaarden.

Zelf beheren.
Met ons systeem is het nu extreem makkelijk om uw eigen website en webwinkel te beheren. Werkelijk ieder detail van de website is door u zelf aan te passen. Mocht u toch hulp nodig hebben, dan staan onze ervaren content managers klaar om uw site in te richten zoals u dat wilt.

Internet Marketing.
Wij zijn typisch zo'n bedrijf die online is begonnen en relatief een steeds kleiner deel van de omzet uit nieuwe klanten haalt. Hoe komt dit? Het belangrijkste is het vasthouden van bestaande klanten. Door een gezonde aanwas van nieuwe klanten en de juiste service kunt u uw klantenkring steeds verder uitbreiden. Manieu heeft veel ervaring met het optimaliseren van websites, schrijven van content, adverteren via Google zelf en Google Shopping, Beslist.nl en vele andere platformen.

Een nieuwe website starten of naar Manieu.nl verhuizen? Bel 06-50425398

Portfolio.

Cycling Online, Focus op het Nederlandse wielrennen.
Vers gebakken stroopwafels op uw feest of evenement!
Magistraal Entertainment - Geluidsapparatuur voor ieder feest!
Cycling Online, Focus op het Nederlandse wielrennen.
Zuiver uw eigen water
12ijskar.nl - In slechts 2 stappen vers schepijs met de mooiste ijskarren.
Sportvoer.nl - Voordelige sportvoeding voor krachtsporters en duursporters
Heerlijke professionele koffie op locatie
AudioStation - De beste muziek apparatuur
Vimco Luxembourg S.A. - Value & Wealth Management
Van Noort Keukens, Badkamers, Bouwmaterialen
Wielervoeding.nl - Discount sportvoeding voor duursporters.

 

Bedrijfsgegevens

Manieu.nl
Stirlingweg 12-C
5466AV Veghel

E info@manieu.nl
T 06-50425398

© 2007 - 2018 Manieu.nl

Build on Zero Effort CMS