Services.

Bent u opzoek naar een succesvolle website? Wij bieden inmiddels een platform voor meer dan 1000 websites en webwinkels, die qua vindbaarheid en gebruiksgemak uitblinken. Benieuwd hoe ons systeem werkt? Neem dan contact met ons op.

Design.

De layout van uw website kan volledig gepersonaliseerd worden op ons flexibele CMS. Geïnstalleerde plugins voor bijvoorbeeld betalingssystemen of transporteurs zijn na implementatie direct globaal beschikbaar en hoeven alleen maar ingesteld te worden met uw gegevens. Door deze flexibele benadering is het voor ons geen probleem het systeem up-to-date te houden volgens de laatste standaarden.

Zelf beheren.

Met ons systeem is het nu extreem makkelijk om uw eigen website of webwinkel te beheren. Vrijwel ieder detail van de website is door u zelf aan te passen. Mocht u toch hulp nodig hebben, dan staan onze ervaren content managers klaar om uw site in te richten zoals u dat wilt.

Internet Marketing.

Wij zijn typisch zo'n bedrijf die online is begonnen en relatief een steeds kleiner deel van de omzet uit nieuwe klanten haalt. Hoe komt dit? Het belangrijkste is het vasthouden van bestaande klanten. Door een gezonde aanwas van nieuwe klanten en de juiste service kunt u uw klantenkring steeds verder uitbreiden. Manieu.nl heeft veel ervaring met het optimaliseren van websites, schrijven van content, adverteren via Google zelf en Google Shopping, Beslist.nl en vele andere platformen.

Een nieuwe website starten of naar Manieu.nl verhuizen? Neem contact met ons op of bel 06-50425398 om de mogelijkheden te bespreken.

© 2007 - 2023 Manieu.nl

Build on Zero Effort CMS